SULiik Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Zdravím, kdo má zájem se spřátelit na GC nebo OF, přidejte si mě - nick "suliik" :) Případně bychom tu mohli udělat menší přehled hráčů na tomhle fóru... Uživatel GC / OF nick nebo email SULiik SULiik / SULiik Daxter DaxterCZ / DaxterCZ Koblizek 1Koblizek1 / - Lentilek2 Lentilek2 / - fricky Malatinko / Malatinko DarkTemplar - / ciclop James Lost Radiiimek / - Mr.Steph PopkosCZ / - RiderMaza FreeriderCZ / FreeriderCZ marekengel111 mareček / - ooojee ooojee / - honzaik Honzaik / Honzaik and.Adam and.Adam / - oRmus dawko / - alex.net alex.net_cz / - Psychos (cz)Psycho / - Filip - / Filip Dunky Dunky45 / - zdenek_t MephisCZE / - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Na GC i OF mám nick DaxterCZ ... tak si mě přidej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Na GC mam nick 1Koblizek1 OF nepouzivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Gamecenter Lentilek2 OF ---- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SULiik Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Gamecenter Lentilek2OF Lentilek2 (nejsem si jisty) Na OF mi to tvůj nick nenašlo, tak jsem ti dal zatím -. Až zjistíš nick, doplním ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 aj na OF, aj na GC mám nick "Malatinko" ;) pridajte si ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SULiik Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Nikdo další? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 OF nick - ciclop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulby7026 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 coje of a gc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 openfeint je na hraní her přes interrnet(neoficiální-a jenom přes některé hry) gamecenter je totéž(jen na IOS 4.1),ale je to oficiální od Applu,a taky nejdou všechny hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Lost Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Game center: Radiiimek ;) tak si mě přidavejte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Já mám PopkosCZ ;) Game Center Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 FreeriderCZ / FreeriderCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 mareček :D gamecenter nechcete někdo dát třeba turnaj ve fruit ninja nebo něco takového? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ooojee Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 ooojee / -- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Honzaik GC- Honzaik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
and.Adam Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 GameCenter - and.Adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 GC mám DaWkO nebo D a W k O teď přesně nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 může te mi řící, kde to mam stahnout ?:D na AppS to nevidim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 openfeint se objevuje v některych apps,stahovat se nemusi,gamecenter je v iOS 4.1,4.2.1 stejně jako je v každem iOS kalendář a mapy takže upgrade,nebo kukni na cydiu,tam by mohla byt nějaka verze crackla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.net Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 GC alex.net_cz btw. Sulik? parádní postava z Falloutu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Gamecenter: (cz)Psycho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fllip Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Můj nick na Openfeint je Fllip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Gamecenter: Dunky45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Ahoj,gamecenter: MephisCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.