brabbit Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Ahoj, budu rád za všechny vaše rady. Když chci iPhone 3G připojit k pc či ho nabít, tak vůbec nereaguje. Prostě zůstane v takém stavu, jak kdybych do něj nic nepřipojil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Je to bud chyba kabelu, nebo neco s HW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brabbit Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Kabel jsem měnil a nepomohlo to... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Tak je to HW, nespadl ti nekdy?Pockej rikals ze nereaguje, takze ani nenabiji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brabbit Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Ne, ani nenabijí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 A mas tam JB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brabbit Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 JB tam je. Naštěstí jsem to nechal půl hodiny na nabíjení a nějak to samo naskočilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Na ten JB jsem se ptal kvuli reklamaci, protoze bys ho nereklamoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brabbit
Ahoj, budu rád za všechny vaše rady. Když chci iPhone 3G připojit k pc či ho nabít, tak vůbec nereaguje. Prostě zůstane v takém stavu, jak kdybych do něj nic nepřipojil...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.