střelec Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 nazdar lidi nevíte někdo kdo stáhnout crack na ARMA 2 Operation Arrowhead abych to moch hrát a aby se mi to po 5min hraní nevyplo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 wow tk to je moc o 2 připsvěky dole je stejnej dotaz :D řek bych že chlapec má víc učtů nebo je blbej jak poleno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
střelec Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 no hele já toho wonnyho neznám a těch dotazu níž sem si nevšiml takže fakt sorry . ale nemoch by jste mi někdo fakt poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
střelec Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 fajn přiznám barvu od učtu wonny sem stratil heslo tak jsem si založil učet střelec a další příspěvek sem dal proto že už jsem prohledal snad celej internet a ten skur... crack nemužu najít tak sem chtěl aby mě někdo pomoch takže se moc omlouvám :-( :-( . ale prosím pošlete mi někdo odkaz na ten crack asi si říkáte že sem blbej že ho nenajdu jo dobře myslete si to já vám v tom nebráním ale pošlete mi ho prosííím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.