michat Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 dá se použít psp jko wifi prijímac k PC ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 nikdo newíí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vrtalos Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 dá se použít psp jko wifi prijímac k PC ?? tohle je podle mě blbost...na co konkrétně to potřebuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 já mám wifi prijímač k pc jko flesku..a jestli ta fleska by nemohla bejt jko to psp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 ne, tohle je naprostá blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michat
dá se použít psp jko wifi prijímac k PC ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.