Sada23 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Hele, nevíte, kdy to vyjde?? Na xzone je napsáno, že dneska.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 http://eu.vgreleases.com/Xbox360/ReleaseDate-473072.aspx Žádný obchod není spolehlivý zdroj informací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Všude píšou něco jinýho, lol....Neříkalo se, že pro Evropu to vyjde dřív?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Pro všechny!!..Hra vychází u nás 5.11., v prvních recenzích dostává xboxová verze hodnocení nad 90%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Vychází 9.11,http://www.twoworlds.herniweb.cz/viewpage.php?page_id=175 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Hra vyšla pro xbox už včera pařím a je to parádička :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 A má to tu ochranu AP 2.5 nebo ne? Protože jestli jo tak si to nezahraju, protože bych scyhtnul flag a potom ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Nejkrasnejsi rpg v klasickem stylu co jsem kdy videl....Takovej dezert pred zaklinacem,pokud tedy na konzole vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Ahoj budu mít takovej blbej dotaz :D ale vyděl sem nějaky videa z gameplay a v rozhovorech to vypadalo že nemužu vybirat otazky a odpovedi a taky jesli tam je ruskej dabing nebo jen titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Nějak jsem se nedostal k jedničce, tak jsem se chtěl zeptat, jestli dvojka dějově navazuje nebo ne? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Má to tu ochranu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 nemá ja to pařim aj e to uzasny :) wave 7 ochrana ap2.5 neni zatim ji ma AC:B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Tak to je paráda :D Popiš tu hru trochu víc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Nejkrasnejsi rpg v klasickem stylu co jsem kdy videl....Takovej dezert pred zaklinacem,pokud tedy na konzole vyjde. Bohužel , Zaklínač 2 se nakonec na konzole nechystá . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 To je skoda,co rikate na two worlds,hraju to na mensi televizi a nevidim mapu a neprectu questy :) ale i tak to nejak zvladam ,docela je to dobry akorat se mi moc nelibi ten bojovy system. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubus Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Zdarec chci se zeptat jestli je nutna věčí znalost angličtiny ? jestli to ma smysl když moc ang neumím diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Gunzie : v nastaveni je jedna kolonka ktera ti hru prizpusobi televizi :) nvm jak se menuje to poznas jsou tam jenom 3 :D Kubus : Ano anglicky musis umet jelikoz je hra v anglictine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Je spousta her v anglictine, ktere jdou hrat i se základní znalostí jazyka. Proto by i me zajimalo jak je na tom tato hra. Treba jestli tam jsou rozhovory s odpovedmi ktere se bez pokrocile znalosti neobejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 tady ajinu potrebujes uz jenom kuli qvestum inventari atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Zdarec chci se zeptat jestli je nutna věčí znalost angličtiny ? jestli to ma smysl když moc ang neumím diky Ano angličtinu k této hře potřebuješ ale jak tak koukám potřepoval by jsi taky věČí znalost češtiny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Co na to rikate?prijde mi to takovy nemastny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Co na to rikate?prijde mi to takovy nemastny. mam odehranej 38,5 hod. a je to mazec,ja rpg moc nehraju,na me je to az moc komplikovany-michani lektvaru,vyzbroj,kombinace kouzel ale tohle je v poho a je to fakt parada...jsem na 4 ostrove a mam co dělat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacik1468625770 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Ahoj, chtel bych se zeptat jak muzu zmenit predvolenou rychlou nabidku v boji. Napr. jsem lucistnik a dole na obrazovce mam pod B ze muzu pouivat ohnive sipy, pod X ledove a pod Y mam vic sipu najednou. Ale chtel bych mit pod Bckem neco jineho, jak to jde udelat? U lektvaru me to jde, ale u tohoto jsem to nezjistil. Predem diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Čaute, chtel bych se zeptat nevite jak se meni rec v nastaveni to nemuzu najit...Predem dik... :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Neví někdo jak se dá opět zavolat kůň? Jsem daleko od něho a už ho nemůžu sehnat, zůstal někde stát a ani pískot nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.