honzajs Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Lidi prosim vás...mám problém co se novejch her týče...sice šlapou to jo...ale teď když hraju pro evolution soccer 2011 nebo Smackdown vs Raw 2011 tak se to docela nepříjemně seká...ale fifa 11 nebo UFC 10 mi šlo úplně v pohodě...nevíte čim by to mohlo bejt?Díky za jakoukoliv radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Spatna verze, CPU nastavene na Default, a nebo spatny CFW.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Možná vypni KHBBS plugin...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulkys1468625453 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Cau, PSP mi spadlo v slabém děšti na zem, vyskočila z něj pamětovka (nespadala nekam do louze apod.) a prestala mi fungovat. Byl to tak malý pád, že mi příde divné, že nefunguje. Nevíte někdo co by s tim mohlo být? jestli by jste něco o tom vedeli posilejte odpovedi na michal.sulka@seznam.cz diky moc zatim čau :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 sulkys: nevkrádej se do cizího topicu.. založ si vlastní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meiky Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 chtěl bych se zeptat jak spouštět hry když mam ve složce psp_game a umd_data a psp game jsou dalsi soubory zatim jsem se stim nesetkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Rozbaluješ už samotnou .ISO hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meiky Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 a to znamena co takhle sem to stahnul tak jak mam pokracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 To co si stáhl dáš do ms0:/ISO/ a paříš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meiky Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 nebo se to ma sloucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meiky Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 ale kdyz to tam nakopiruju to psp_game a umd_data tak se mi tam pak zadna hra neukaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 ty psp_game a umd_date a nech to v raru dej to tam s tim rarem. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meiky Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 tak díky všem za pomoc a BUZZ je na svete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pendulum117 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 ha nevete dakto ako spravim psptube bo mi to nejde vobec pise mi ze data corubted a nevem co s tim skusal som 2,0 aj 1,9 a nic software mam 6,31 psp1003 software je original od psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyn7 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 cau lidi .. mam prosbicku .. jak prehodim baterku z Pandory zpatky na normal .... flashnu sem si psp ale nejde mi zapnout s touhle baterkou ... tak bych potreboval poradit jak ji v RECOVER MENU vratim zpet na puvodni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.