Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Adresarova struktura po upg 1.5 -> 3.40OE


isquash

Otázka

Zdravim priznivce PSP. Predem bych chtel upozornit, ze nejsem zadny odbornik na PSP, ale az do ted pouze pasivni clen tohoto bajecneho fora.

Moji dva chlapeckove maji PSP s firmwarem 1.5 na deskach TA-082. Jelikoz se jednalo o cinsky dovoz, tak mame i cinsky Devhook 0.46. Jelikoz ted dostali dve hry, na ktere DV uz nestaci, zacal jsem studovat "Návod Custom firmware 3.40 OE-A".

Pri volne chvili, kdy cekam az me pusti RapidShare na download CFW, premyslim, zda bych mohl uvolnit misto na pametove karte po DH. V rootu karty mam slozky dh, ISO, MP_ROOT, PSP a X. Myslel jsem si, ze slozku dh bych mohl smazat, ale nejsem si jisty se slozkou X. Nevi nekdo zda je potrebna pro beh PSP nebo pro dh?

Obe PSP maji stejnou stromovou strukturu, tak nemam s cim porovnat. Ve slozce X jsou nejake soubory prx a rco a jedna podslozka flash1.

Nerad bych PSP bricknul, protoze my me chlapeckove sezrali, kdyby se museli delit o jedno PSP. :)

Takze se takhle radsi ptam predem.

Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

hele reknu ti to takle: nic tam nemaz proste tam jen nahraj ten 3.40oe-a easy installer di v psp do game a spust..este pred tim nez to tam das si zformatuj kartu..bude to lepsi..jo abys nezapomel musis tam dat ten instaler na verzi 1.5 ne na 3.XX to uz hodne lidi prehlidlo..;) aty prx soubory a rco se myslim dulezity..takze proste zformatuj kartu v psp nahraj easy installer a upgarduj..;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
na pametove karte muzes smazat v podstate cokoliv, max ti nepojede devhook ... vsechny soubory potrebne pro Custom FW (tedy i 3.40OE) jsou ve Flashi PSP, takze na karte se musis bat max o save ke hram...
ale je zbytecny to mazat..staci proste ten format jestli se toho boji..;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu