zabiják Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 zdraví všechny pc hráče mám dva dotazi 1: neznáte někdo něakou střílečku kde musím alespon trochu používat taktiku něco jako swat 4 nebo rainbow six 2: doslechl jsem se že je na company of heroes patch že tam mužu hrát za rudou (ruskou kdyby někdo náhodou nevěděl ) armádu nevíte jestli je to pravda a jestli to pravda je mužete mi poslat pls odkaz jestli ho znáte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 1. třeba Americans army , pokud by si s někým hrál v cs 1.6 nebo source mixy,cw,ligu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Určitě vyzkoušej Insurgency Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autoaim Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 jestli chceš taktickou hru, tak Splinter Cell : Conviction, sice to není first person, ale zábavy si užiješ, protože pořád musíš taktizovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 2:neni to patch ale mod a dost rozsahlej nevím presne nazev ale kdyz das do googlu company of heroes mods tak tam je stranky kde to vsechno je P.S. do splinter cell conviction se ani nepoustej tam ani taktizovat nemusis uz je to jen Beckova strilecka doporucuju jednicku tam se musi taktizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.