fox171 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Čaute, mám televizor 24" SENCOR SLT 24F26M4 Full HD a na něj připojený počítač přes hdmi, ale bohužel po nastavení doporučeného nejvyššího rozlišení, tak mi každá strana přesahuje pryč z obrazovky tak 4-8mm, nevíte někdo jak to nastavit ? :bash: Grafická karta viz. odkaz: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007K000000VKJ Děkuji za jakoukoliv radu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Nastaveni provedes bud v TV nebo v ovladaci GK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fox171
Čaute, mám televizor 24" SENCOR SLT 24F26M4 Full HD a na něj připojený počítač přes hdmi, ale bohužel po nastavení doporučeného nejvyššího rozlišení, tak mi každá strana přesahuje pryč z obrazovky tak 4-8mm, nevíte někdo jak to nastavit ? :bash:
Grafická karta viz. odkaz:
Děkuji za jakoukoliv radu !
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.