jamail Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 hey lidi tohle musite zkusit .. normalne bych to tu nepsal ale to je super :D poslete proste SMS ve tvaru :p smsvyhra na cislo :9030920 .. je to soutez o balik her nebo 16gb fleshku .. vyhrava kazda 13 smska a stoji to jenom 15kaček :) hned mi to poslalo : gatuluji, vyhral jste Balíček her ! Zde je heslo k vašemu gold uctu kde uvedete svoji adresu : xxxx a odkaz na stranky ... akt drsne:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Kde si to nabral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamail Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 jeden typek z facebooku mi to poslal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 "jeden typek z facebooku mi to poslal" to mluví za vše. Píčovina, nic neposílejte...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamail Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 dobre ale tedka sem snim byl a ukazoval mi tu fleshku .. :) tk sem mu rikal at mi to posle a poslal mi to na fejsu :D co je natom ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 ale sim tě....jedna babka povídala 1.špatný umístění 2.blbost jak prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Přesně tak, raději to zamkněte ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 hned mi to poslalo : gatuluji, vyhral jste Balíček her ! Zde je heslo k vašemu gold uctu kde uvedete svoji adresu : xxxx a odkaz na stranky ... akt drsne:cheesygrin: Tak sem hod treba screen, foto... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 fejk jak piča .... na toto se snad necha jenom kokot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Až mě po PM přesvědčíš, že to neni fake, klidně ti to odemknu a hodim jako důležitý. Do tý doby lock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts