arcane245 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 cus chtel bych se zeptat sem teprv LvL** a du zabijet congalalu..a koupil sem si full battle set..jenze mi nejde nasadit..pise mi to ze sem nakej jinej typ huntera...prosimvas hlavne mi nepiste ze t nepotrebuju...potrebuju earplug a jinak nez timhle setem nwm jak ho sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lief1468624470 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 No mas dva typy setů: pro blademastery(lg, gs, sns, lance, hammer ...) a pro gunnery(bow, hbg, lbg) a pokud sis udelal set pro gunnera a chces si vzit katanu, tak ti to samozrejme nepude... + nevim proc bys musel mit za kazdou cenu na congalalu earplug... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arcane245 Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 jo taakhle =) no ja ho nepotrebuju na congu ae potom na khezua...poradil bys mi nakej set s earplugem kdyz sem takhle na zacatku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Earplug neni tolik potřeba a já než jsem nnahrál pár stovek h jsem ani nevěděl že tady jsou nějaký dekorace :D:D:D hodí se je používat ale jak říkam v prvníích pár hvězdičkach se dá vystačit bez nich. a ještě co máš za zbraň? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arcane245 Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 mam LS-large bone? myslis ze staci nebo doporucujes neco lepsiho?jinak LS mi opravdu vyhovuje...jinak set mam..battle cap a zbytek je mafumofu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 1. udělej si radši iron katanu a tu vylepšuj na konci vylepšování patří mezi mých nejoblíbenějších katan a je pro mně nejlepší na thunder začátek neni tak těžkej udělat a battle set neni mafumofu mafumofu je základní set. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.