arcane245 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2010 cus chtel bych se zeptat sem teprv LvL** a du zabijet congalalu..a koupil sem si full battle set..jenze mi nejde nasadit..pise mi to ze sem nakej jinej typ huntera...prosimvas hlavne mi nepiste ze t nepotrebuju...potrebuju earplug a jinak nez timhle setem nwm jak ho sehnat Citovat
lief1468624470 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2010 No mas dva typy setů: pro blademastery(lg, gs, sns, lance, hammer ...) a pro gunnery(bow, hbg, lbg) a pokud sis udelal set pro gunnera a chces si vzit katanu, tak ti to samozrejme nepude... + nevim proc bys musel mit za kazdou cenu na congalalu earplug... Citovat
arcane245 Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2010 jo taakhle =) no ja ho nepotrebuju na congu ae potom na khezua...poradil bys mi nakej set s earplugem kdyz sem takhle na zacatku? Citovat
dan-dan-dan Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2010 Earplug neni tolik potřeba a já než jsem nnahrál pár stovek h jsem ani nevěděl že tady jsou nějaký dekorace :D:D:D hodí se je používat ale jak říkam v prvníích pár hvězdičkach se dá vystačit bez nich. a ještě co máš za zbraň? Citovat
arcane245 Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2010 mam LS-large bone? myslis ze staci nebo doporucujes neco lepsiho?jinak LS mi opravdu vyhovuje...jinak set mam..battle cap a zbytek je mafumofu... Citovat
dan-dan-dan Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2010 1. udělej si radši iron katanu a tu vylepšuj na konci vylepšování patří mezi mých nejoblíbenějších katan a je pro mně nejlepší na thunder začátek neni tak těžkej udělat a battle set neni mafumofu mafumofu je základní set. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.