alvindiego Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Prosím poraďte jak mám změnit ISO na DVD ? Popřípadě návod nebo tak něco. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 A na co to potřebuješ prosím tě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alvindiego Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Na vypálení.. Nebo jde nějak vypálit přímo iso ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Stačí hru projet programem ABGX 360 a x.dvd se vytvoří automaticky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alvindiego Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 No jo, ale jednu hru tam cpu už po třetí a pořád mi to háže chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Tak asi špatné iso, odkud jsi tahal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alvindiego Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Normálně z fóra. Je to NBA 2K11. Nevím jestli to mám dobře nastavené. Není nějaký návod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Ovšem, že tu je návod, třeba zde: http://console-forum.net/tema/86485-gt-vypalovani-vse-okolo-vypalovani-a-jak-spravne-vypalovat-lt Jinak popis problému "háže to chybu" není nic moc, zkus to trochu popsat. Co děláš, co neděláš, atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
alvindiego
Prosím poraďte jak mám změnit ISO na DVD ? Popřípadě návod nebo tak něco. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.