FrederickVI Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Zdravím, mám videokameru HITACHI DZ-HV1074E Nešlo by přes nějaký program z ní udělat WebKameru přes USB?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Nasel jsem to na netu: Ja jsem to zprovoznil asi pred tydnem. Mam Skype 3 pod Win XP, DV8 kameru Sony. Pro nasemplovani na stravitelny datovy stream pro Skype musis pouzit program SplitCam 3.26 (hxxp://splitcamera.com). V tomto programku zvolis File>Video source>a vyberes kameru. Pokud je kamera zapojena v modu Record, mel by si v okne programku SplitCam videt snimany obraz. Po navazani komunikace pres Skype zvolis tlacitkem volbu "Zahajit video". Kameru mam pripojenou pres FireWire. Podobnym zpusobem by to snad melo jit i pres digitalni fotak (nemam, nezkousel jsem). Za zkousku to stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrederickVI
Zdravím, mám videokameru HITACHI DZ-HV1074E
Nešlo by přes nějaký program z ní udělat WebKameru přes USB?? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.