vrana.p Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Zdravím všechny herní nadšence, chtěl bych se zepata na to, které hry by jste mi doporučili hrát s herním ovladačem (typ xbox360). Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michjas Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Assassins creed,NHL2011,Pure,Need For Speed a mnoho dalsich :D uz si nemuzu vzpomenout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 s ovladačem se dá hrat vše a je to super až na střilečky :D to je teda na **** :D nejvíc si vychutnáš ovladač u gta :P já používam jako ovladač psp xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 :-D xD Tak to jo, ovladač jako psp ;) Nejspíše si koupím GTA IV a vyzkouším to na něm... FIFA NHL a závody mě taky už napadly.... ;) Zatím díky, a piště dáááááááááál........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autoaim Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 určitě FIFA, NBA, NHL, a ještě co je pecka tak určitě Madden NFL, ale to nevim jeslti jsou nějaký nový díly pro PC. Jinak pak určitě Assassins Creed 1/2, GTA IV, ale z tou sem to jen zkoušel takže nemůžu říct svoje zkušenosti. U stříleček asi jenom Battlefield Bad Company 2, ale tam nevím, jak to na PC bude šlapat s ovladačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.