DarkmatchCZE Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Dobrý den měl bych dotaz ? Mám zájem si koupit Nový tip Xboxu 250GB a chtěl bych si do něj dát flash. A zajímalo by mě jestli podle zkušeností se nějak extra kazí jelikož se přichází o záruku při flashi? Děkuji za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 nekazí :) nepřehřívá se ale nikdy nevíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkmatchCZE Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 No jasný myslíte teda že Ty nové jsou v mnoha ohledech lepší na kvalitu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Ne, nekazí, je tady toho o tom dost, tak si zkus něco přečíst. Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DarkmatchCZE
Dobrý den měl bych dotaz ? Mám zájem si koupit Nový tip Xboxu 250GB a chtěl bych si do něj dát flash. A zajímalo by mě jestli podle zkušeností se nějak extra kazí jelikož se přichází o záruku při flashi? Děkuji za pomoc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts