wain Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 ahoj mám ipod s FW 3.1.3 ale nejdou mi tam hry tak bych potrebowal nejakej navod pro blbce jak to mam jailbreaknout aby mi to tam slo..diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Ahoj, na plose mas ikonu AppStore, otevri ji a muzes stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wain Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 jo to wim taky..ale ja myslim hry stazeny z netu a pak prez itunes do ipodu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 máš vůbec JB? návody sou tady na fóru, stačí hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wain Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 jj to wim..ja mel pred tim jailbreak 3.1.2 myslim ale pak sem v itunes dal update a mam 3.1.3...a potrebowal bych s tim nejak poradit co mam udelat atd..je tady toho hodne ale nvm podle jakyho navodu to mam udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 udělej JB pomocí spiritu..když nebudeš vědět použij Google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Score Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 tutorial na JB je zde http://console-forum.net/tema/92325-jailbreak-vsech-iphone-ipad-ipod-3-2-3-1-3-3-1-2-gt-quot-spirit-quot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wain Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 tak uz sem udelal navod od spirita..akorat se chci zeptat co ted??jestli muzu v pocitaci prez itunes davat do ipodu hry jako predtim nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Score Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 tak jestli si JB udelal správně tak se ti v ipodu musí objevit ikona Cydia. V cydii musis dat Manage, sources, pak nahore vpravo edit, nahore vlevo add a napis tam http://cydia.hackulo.us a klikni Add source. Teď dej hledat Appsync 3.1.3 a už by mělo všechno fungovat. Tzn. v PC si stáhnes hru a přes iTunes ji synchronizujes do iPodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wain
ahoj mám ipod s FW 3.1.3 ale nejdou mi tam hry tak bych potrebowal nejakej navod pro blbce jak to mam jailbreaknout aby mi to tam slo..diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.