Lennys Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Ahoj, nedávno sem koupila PSP FAT, je na něm 5.50 GEN-D3..Všechno fungovalo jak má, pak ale nastal problém, když sem se chtěla připojit na náš domácí net.. Udělala jsem všechno podle návodu, nastavila si to, jenže když už se chci přihlásit na net, píše to "A connection error has occurred. (80420A0B)" Když jsem zapátrala na netu, tak buď se všude psalo, že je to tím že PSP nejspíš spadlo a poškodilo se nějaké čidlo, nebo že mám nějak na wifině povolit moji MAC adresu apod... Pak jsem napsala chlápkovi od kterého jsem PSP koupila a řekl mi, že je to tím, že tato verze flashe nepodporuje ještě internet, ať zkusím počkat.. Neví tedy někdo, čím to opravdu je? A jestli stím něco můžu udělat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skimer Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 To s tim flashem že nepodporuje wi-fi je kravina...nejspíš bude opravdu poškozený wi-fi modul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 internet je podporovanej od 2.00 pokud se nepletu,a fakt to bude asi ten modul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennys Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 a ten wifi modul, nedá se koupit nový, nebo nějak spravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennys Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Tak jsem ještě pohledala a orig. nový wifi modul je celkem drahý, to si můžu už koupit nové PSP :D ale našla jsem tohle http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/37788-wi-fi-modul-antena-pro-psp-fat1000-2151/ a zajímalo by mě, jestli by mi to pomohlo a jak bych to namontovala, kdyžtak díky za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 zkus jeste instalovat 5.50 prometheus 2,a mas zaplej net tim hejbatkem z levy strany ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennys Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 no mám, to je jasné :D :) Sice si moc nevěřím, že bych to zvládla, bojím se do toho rypkat, ale něco nastuduju, a hlavně to co můžu pos*at :D a zkusím to..A jaké jsou vtom rozdíly, že by to stím třeba mohlo jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennys Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Tak aktualizovala sem to a pořád nic, tak asi budu muset pořídit tu věcičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd-x Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 mam stejny problem,staci tedy koupit ten modul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skimer Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Jenom koupit ho nestačí ještě vyměnit...je v celku s čtečkou karet ... To Lennys: To v tom odkazu je jenom anténa s tou nic nebude... jak píšu je to díl dohromady s čtečkou karet a je až pod plechem který drží displej...musí se rozebrat skoro celý PSP ... tohle je díl který potřebuješ: http://www.playcentrum.cz/wifi-modul-psp-321501.htm zkus se podívat nejdřív do bazaru plno lidí tu prodává PSP na náhradní díly určitě tam něco najdeš...taky jsem ho tam už kupoval...a určitě bude levnější než na shopu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennys Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 no, po váncích to zkusim, ted jsem bez financí..nebo ještě líp, rovnou můžu v bazáči koupit new psp :D ale díky za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Pokavaď ti o vadě nic neřekl a akorát si vymyslel takovou hovadinu, že ho tenhle FW nepodporuje, tak bych mu s tim flákl po držce a ještě by mi vrátil prachy! zkus jeste instalovat 5.50 prometheus 2 To s tim má opravdu hodně společnýho, dát tam ještě větší sračku jak DeGEN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.