kucma_CZ Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 cauko lidi.stahl jsem si na psp hru eyepet.funguje mi pekne ale nevim jak toho maleho hajzla donuti aby se objevil...ve hre neni zadny navod takze vubec nevim...zkousel jsem to i s karto na ps3 ale furt nic...prosimm o radu.predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 mam ten stejny problem :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 hele neni ta karta na psp jina nez na ps3?zkuste najit specialni kartu na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 tohle jsem našel Players enter the game, you must first create an exclusive identity pet monkey, recorded the date of birth, game progress, the bulk of photos and pictures of pet owners, players can first use the PSP camera, remember to stay worthy of the first photos. Preliminary new file, you can use the product comes with the "augmented reality card AR card" (hereinafter referred to as AR card), began to start playing the game features the largest. After all between the player and monkey play, interactive, feeding all of this had to rely AR card has; but if it has not lost a day of careless tight game can download the official line drawings, players are free to A4 printing to paper and paste them into cardboard enhancement can also be used. Hráči vstupují do hry, musíte nejprve vytvořit exkluzivní identity pet opice, zaznamenal datum narození, herní pokrok, velikost fotky a obrazy zvířat v zájmovém chovu, mohou hráči prvního použití fotoaparátu PSP, nezapomeňte pobyt hodný první fotky . Předběžný nový soubor, můžete použít výrobek je dodáván s "rozšířené reality AR karty karty" (dále jen "karta AR), začal se začít hrát hry představuje největší. Koneckonců mezi hráčem a opice hrají, interaktivní, krmení to vše museli spoléhat AR karty, ale pokud to nebyl ztracený den neopatrným vyrovnaný zápas si můžete stáhnout oficiální linie kresby, hráči jsou volně A4 tisk na papír a vložit do kartonu vylepšení lze také použít. tady je ta kartička http://www.pspgohome.com/simulation-psp-games/201009/5251.html ale nemam barvu takze si to nemužu vytisknut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 tak co už to někdo rozjel mě to furt nejde :-( tak dlouho jsem se tešil až to vyjde a ono to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 tak si to kup xD,vole nemate ani na barvu do tiskarny a na kameru mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 mame na barvu ale jeste jsme ji nekoupily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucma_CZ Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 heeej tady se resi proc to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 možna to je blbě převedene protože tam ma byt herní menu a vubec tam není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=kXW51WRRlQ8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucma_CZ Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 hej to jsem taky videl..ale vubec nevim co to ma za kameru...to je ale jednno si myslim...me spise zajima jak to spustil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 ta kamerka je ke hre invizimals nemáte někdo link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Nemá prosím někdo funkční link? 6ádná z verzí co jsem stahl nespustí hlavní nabídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 ja už to stahoval ze 4 ruznych odkazu ale ani na jednom mi to menu nemabehlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 jo konečně jsem na to přišel jak to pustit musíte si tam dát prometeus 3 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010060015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 super hra takových her by na psp mohlo bit víc :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 fakt to s tim funguje? :) nechce se mi nahazovat Prometheuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Funguje po update na Prom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Bezva.. už to funguje jak má :) ale dobrá hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 mam cfw 5.00 m 33 6 kamerka funguje a ten malej srac se tam neukaze co s tim prometheus je na chicken a ja mam custom a tu cernou camerku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 tu to má http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010060014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 mam cfw 5.00 m 33 6 kamerka funguje a ten malej srac se tam neukaze co s tim prometheus je na chicken a ja mam custom a tu cernou camerkufunguje to s prometheus! né 5.00... A kdyby si věděl tak na kameře nezáleží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 mam ho ale ted nefunguje kamerka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.