Psenda Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2010 ahoj...doufám že sem píšu naposled a navždy to vyřešíme....udělal sem vše co bylo v návodu...MMS mám...a ted tam dávám pandoru mam u toho zmackli L...zapnu..a nic..hodi me to do menu co s tim??? Citovat
0 VOndy1468624023 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2010 Už se v těch topicích nevyznám a nevim jestli je tohle aktuální nebo ne, každopádně PSP se ti musí zapnout samo Citovat
0 Psenda Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2010 nwm čim to je udelal jsem MMS a ted hned po tom zkousim pandoru...ale musim to mit na nabijecce....a hele L tigger....je to levy tlacitko nahore? Citovat
0 Raczek Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2010 esi máš vytvořenou pandoru a mms tak co řešíš, nacpi tam paměťovku (mms), zmáčkni "to levý tlačítka nahoře" a drž ho, potom tam dej pandoru. když ji tam vkládáš pspčko musí bejt vyplý a nesmí bejt připojený k nabíječce. jakmile pandoru vložíš samo se ti zapne. esi ti tenhle postup (jinej postup neexistuje mimochodem) nefunguje tak máš buď blbě vytvořenou pandoru nebo mms nebo máš něco s hlavou Citovat
0 Psenda Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2010 pandoru sem koupil....já to chápu a to taky delam ale nic se nedeje!! Citovat
0 Raczek Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2010 tak máš blbě vytvořenou mms Citovat
0 Psenda Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2010 ale dyt my to ukazalo complete...a delam sem to podle navodu Citovat
0 Psenda Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2010 nejde to...neni mozny ze je spatna pandora...protoze me se to psp vubec nezapne drzim L a vlozim pandoru a´nic Citovat
0 VOndy1468624023 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 jo to vypadá na špatnou pandoru, neni to náhodou pandora s takovým přepínačem? vím že nějaká taková existuje Citovat
0 sasa.lohr Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 ted uz si to presne nepamatuju, ale kdyz je pandora v psp bez mms, tak je prece rozsvicena zelena dioda, ne? a psp se neda zapnout, jen pres nabijecku Citovat
Otázka
Psenda
ahoj...doufám že sem píšu naposled a navždy to vyřešíme....udělal sem vše co bylo v návodu...MMS mám...a ted tam dávám pandoru mam u toho zmackli L...zapnu..a nic..hodi me to do menu co s tim???
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.