MilanMaiwald Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 čau, v psp jsem si vymenil zapinací modul, vse sem zasrouboval zpet, jenze mi nefunguje podsviceni LCD. Pred vymenou modulu LCD normalne fungovalo..zkousel jsem ho znova a znova prepojit, ale furt nejde..poradi nekdo?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michelangelo Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Tohle může mít na svědomí pojistka podsvícení. Dá se to vyzkoušet tak, že najdeš pojistku (Google pomůže :)) a přemostíš ji pinzetou, když se displej rozsvítí, tak pojistku zacínovat, když ne, tak nevím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MilanMaiwald Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 díky za tip:) ale radši bych se do toho nepouštěl. Nevíš kdo by byl schopný to opravit? Popřípadě, jestli bys to dokázal ty?:)...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 skus se zeptat nějakeho kamoše co ma psp a vysna se v tom. jin ka mě nic nenapada. a od kud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MilanMaiwald Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 žádného kámoše přes psp nemám a jsem z Nového Jičína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 aha to je asi kus od ostravy :D měl bych jednoho kamoše ktery by to mohl udělat ale je z Ostrava-Poruba :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MilanMaiwald Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 no asi 50 kiláků:) ale to nevadí, kdybych nesel nikoho blíž, tak bych ti napsal:)..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Jednou sem tu vyděla mapu uživatelu psp ale ted ji nemužu najít. skus pohledat v sekci pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MilanMaiwald
čau, v psp jsem si vymenil zapinací modul, vse sem zasrouboval zpet, jenze mi nefunguje podsviceni LCD. Pred vymenou modulu LCD normalne fungovalo..zkousel jsem ho znova a znova prepojit, ale furt nejde..poradi nekdo?:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.