sewa Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Stáhl jsem si SvR 2011 hra jede v pořádku, ale když probíhá nějaký rozhovor, stává se, že je video napřed před zvukem a titulkami, neb když je v ringu více objektů nebo více hráčů, hra trochu lagujeve VSH menu mám nastaveno: CPU CLOCK XMB: default CPU CLOCK GAME: default UMD ISO MODE: m33 driver jinak mám PSP 3004 s 5.03 GEN-C Mlže mi někdo prosím pomoci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Máš hru v ISO? Kdyžtak zkus CPU Clock Game nastavit na 333 MHz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sewa Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 nn hra je v CSO.333 MHz = 333/166 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 No nejdřív bych teda radši převedl do ISO a pokavaď by taky nezabralo tak bych ještě zkusit to nataktování na 333/166 MHz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sewa
Stáhl jsem si SvR 2011 hra jede v pořádku, ale když probíhá nějaký rozhovor, stává se, že je video napřed před zvukem a titulkami, neb když je v ringu více objektů nebo více hráčů, hra trochu lagujeve VSH menu mám nastaveno:
CPU CLOCK XMB: default
CPU CLOCK GAME: default
UMD ISO MODE: m33 driver
jinak mám PSP 3004 s 5.03 GEN-C
Mlže mi někdo prosím pomoci?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.