Molda22 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Nevím jestli už se to tady řešilo, ale dnes vyšlo Hasbro Family Game Night 3 a je to první hra, která má wave 7 a obsahuje prý ten nový dash update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Jeste ze COD je wave 6 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 ono pár her bude mít ochranu a pár her ne (později určitě všechny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Wave6 mal dash 8955, Wave7 ma 9199 a tento novy uz nie je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 takova amaterska otazka kdyz to ma wave7 takze na LT 1.1 hra nepujde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 LT by měl přečíst všechny Wave bez problémů. Novou ochranu AP2.5 nepočítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Ježiš to patchnu na W2 a mam pokuj at žije Ifw 1.50 :) :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 sry za OT ale lukan to cod 7 mas z torrentu??popripade odkud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 sry za OT ale lukan to cod 7 mas z torrentu??popripade odkud Ten screen je nejspíš z xbox360iso.com ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 hele já se zeptám úplně pro debila když ted budu mít cod 7 a je tam teda podle vás nějakej novej dashrboard tak mi něco hrozí? vim blbá otázka ale já sem na to levej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 hele já se zeptám úplně pro debila když ted budu mít cod 7 a je tam teda podle vás nějakej novej dashrboard tak mi něco hrozí?vim blbá otázka ale já sem na to levej :-) Neboj v CoD žádný nový dashboard není ;) . Jen smáhneš a hraješ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 tvl uf se mi ulevilo diky moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 mám kinect dash , hry s wave 7 a 8 rozjedu bez problémů a nehrozí mi ban o nic víc než s wave 6 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.