Malodej Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Ahoj, stáhl jsem hru Smackdown vs Raw 2011 a je na dvě části ... poradíte mi jak to udělat aby mi to šlo? :) děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 rozbalit 7zipem nb RARem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malodej Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 když to rozbalim a hodim do psp tak ta hra tam stejně neni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michelangelo Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Když to rozbalíš, co všechno ti vznikne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malodej Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 jedna složka a v ní hafo souborů, půlka jakoby zabalená a půlka obyčejný soubory a píše to u nich TYP R30, další R31, R32 a takle jdou popořadě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michelangelo Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 V tom případě musíš tyhle soubory ještě jednou rozbalit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malodej Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 tak už mi jí to načte ale nespustí :( the game could be not started (80020148) mam 5.50 GEN-D3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Pomocí ISO Toolu decryptnout Eboot a půjde to (snad - mám to vyzkoušený na 5.00 M33-6). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malodej Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 aha :D vim, že mi chceš pomoci, ale to co si napsal je pro mě jako kdyby to bylo japonsky :D to je nějakej program nebo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michelangelo Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 S tímhle CFW to dělá problémy... Sežeň ISO Tool a dekryptuj EBOOT, ale může se stát, že to nepojede... Možná poradí někdo jinej. EDIT:// Sorry, já si odběh a RaZzeR předbíhá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malodej Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 v pohodě :) děkuju za pomoc, ale bohužel nevim o čem to mluvíte :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Malodej
Ahoj, stáhl jsem hru Smackdown vs Raw 2011 a je na dvě části ... poradíte mi jak to udělat aby mi to šlo? :) děkuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.