Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hrozí mi BAN když stáhnu ten novej update?


RayMan

Recommended Posts

  • Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Prozatím jsou tyto poznatky: hry s novou kontrolou (Fable 3) na starém dash jsou v pohodě, staré hry na novém dash v pohodě, hry s novou kontrolou na novém dash = konzole označena k zabanování. Pracuje se na novém LT firmware pro původní i slim xboxy s mechanikou benq nebo liteon. Upgrade dashboardu bude potřeba k zprovoznění kinectu. Zdroj: http://www.xbox-scene.com/.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a co bude teď? Bude nová verze flashe? Já jenom že bych rád využíval live a i hrál nové hry. Tak se chci zeptat jestli teda bude nákej flash co to bude umožnovat?

A ještě něco jak poznám že má hra novou kontrolu když třeba Fable 3 má Wave 6. Nebo poznám to nák v ABGX?

Jak řikám sem amatér a MS mě s tim banovánim docela vyplašil. Tak se bojim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v abgx to nepoznas pac novy wavy nepoznava takze jedine to musi napsat uploader..

a ban dostanes ikdyz budes na live a jen instnes novej dash z dvd se hrou (o tom sem presvedceny ikdyz tomu tady hodne lidi neveri)

Nový Dash z DVD se hrou je aktuálně (Wave 7) pouze 9199. Ale připojením na Live se ti samozřejmě nainstaluje ten poslední.

Jinak Wave 7 se samozřejmě poznat dá. Její CRC je 33B734F8. A Abgx CRC vypisuje, stačí porovnat. Když tohle číslo napíše, jedná se o W7.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, takze pokud jsem to dobre pochopil mam cod black opps dnes jsem zapl xbox a chce to po me aktualizaci a kdyz aktualizuji a zahrajuji cod tak dostanu ban ? a takze dokud nebude novy fw tak neaktualizovat ? to bude zase vecnost nez se udela novy fw to uz by bylo rychlejsi si poridit novy xbox s kineckitem a udealt flash zpusobem vymenou mechaniky co vy na to prece novy xbox musi mit i novou verzi desky a na internetu se objevili upravy mechanik tak aby jely hry i na slimu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale tahle nová ochrana (AP2.5) nemá nic společného s HW. S novým Dashem, který samozřejmě potřebuješ, aby jsi mohl být na Live, nepůjdou nové hry na žádné konzoli, než se objeví LT+. A je jedno, zda se jedná o klasiku, nebo slim.

Ale, pokud na Live nejsi a updatuješ jen z disku, klidně to udělej. CoD je Wave 7, a to znamená, že je na disku Dash 9199, tedy ne ten poslední, který zamezuje hraní nových pálenek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omlouvám se, ale po přečtení celého vlákna jsem v tom totálně zamotanej. Dám příklad. Mám beta verzi dashe pro Kinect. Nebudu mít připojený kabel. Stáhnu nějakou hru, která po mě bude chtít po vložení dvdčka do mechaniky update. Udělám tedy update, ale ban nedostanu? Ten se "stáhne" až po připojení kabelu a LIVE? Nebo se tedy banuje i jen z DVDčka i když mám odpojený kabel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No předně instalovat si nějaký bety, když máš flashlou mechaniku, je docela odvaha a navíc zbytečnost. A teď k tvýmu dotazu. Ta nová hra musí obsahovat novou kontrolu AP2.5, zatím se ví jenom o Fable 3. Napíše, že nejde nainstalovat, a zapíše do konzole, že jsi neprošel pirátskou kontrolou. Ban dostaneš po pokusu o připojení na live. Nové hry, které neobsahují tu kontrolu, jedou normálně i na novém dashi. Každopádně je momentálně nejlepší zůstat do vyjití nového LT firmware na starém dashi, nové hry na něm jedou v pohodě. Jen ten kinect ne. :-( Aspoň nám mezitím slevní... ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu