RayMan Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Někde sem četl že ano někde že ne. Někde sem četl že nepudou hrát některé hry. Co je na tom pravdy? Jinak sem amatér tak se předem omlouvám pokud je můj dotaz příliš hloupí :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Ban dostaneš jen tehdy, když budeš hrát pálenky a hry které mají novou ochranu, kterou detekuje nový dash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toorek Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Prozatím jsou tyto poznatky: hry s novou kontrolou (Fable 3) na starém dash jsou v pohodě, staré hry na novém dash v pohodě, hry s novou kontrolou na novém dash = konzole označena k zabanování. Pracuje se na novém LT firmware pro původní i slim xboxy s mechanikou benq nebo liteon. Upgrade dashboardu bude potřeba k zprovoznění kinectu. Zdroj: http://www.xbox-scene.com/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RayMan Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 No a co bude teď? Bude nová verze flashe? Já jenom že bych rád využíval live a i hrál nové hry. Tak se chci zeptat jestli teda bude nákej flash co to bude umožnovat? A ještě něco jak poznám že má hra novou kontrolu když třeba Fable 3 má Wave 6. Nebo poznám to nák v ABGX? Jak řikám sem amatér a MS mě s tim banovánim docela vyplašil. Tak se bojim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 v abgx to nepoznas pac novy wavy nepoznava takze jedine to musi napsat uploader.. a ban dostanes ikdyz budes na live a jen instnes novej dash z dvd se hrou (o tom sem presvedceny ikdyz tomu tady hodne lidi neveri) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RayMan Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 No já na live právě proto nelezu. BAN by byl finanční zabiják pro mě. No tak budem muset počkat na update flashe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 v abgx to nepoznas pac novy wavy nepoznava takze jedine to musi napsat uploader..a ban dostanes ikdyz budes na live a jen instnes novej dash z dvd se hrou (o tom sem presvedceny ikdyz tomu tady hodne lidi neveri) Nový Dash z DVD se hrou je aktuálně (Wave 7) pouze 9199. Ale připojením na Live se ti samozřejmě nainstaluje ten poslední. Jinak Wave 7 se samozřejmě poznat dá. Její CRC je 33B734F8. A Abgx CRC vypisuje, stačí porovnat. Když tohle číslo napíše, jedná se o W7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 a kdyz nemam live dostanu ban kdyz hraju nove hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Pokud Live nemáš, ban nedostaneš. Maximálně flag, ale aby se ten projevil, musel by ses připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 mel jsem 1 den ale pak jsem smazal vsechny profili v konzoli a uz jsem nikdy neripojil kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Na tom moc nesejde. Pokud teď ban nemáš a už se nikdy nepřipojíš, nedostaneš ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gallic Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Nanaki zapomenl jsi dodatek:neboli ses zabanoval sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Tak, dá se to tak říct, ale to samé by platilo i u člověka, který Live nepoužívá z jiných důvodů, třeba nezájem, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigelow Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Zdravim, takze pokud jsem to dobre pochopil mam cod black opps dnes jsem zapl xbox a chce to po me aktualizaci a kdyz aktualizuji a zahrajuji cod tak dostanu ban ? a takze dokud nebude novy fw tak neaktualizovat ? to bude zase vecnost nez se udela novy fw to uz by bylo rychlejsi si poridit novy xbox s kineckitem a udealt flash zpusobem vymenou mechaniky co vy na to prece novy xbox musi mit i novou verzi desky a na internetu se objevili upravy mechanik tak aby jely hry i na slimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Ale tahle nová ochrana (AP2.5) nemá nic společného s HW. S novým Dashem, který samozřejmě potřebuješ, aby jsi mohl být na Live, nepůjdou nové hry na žádné konzoli, než se objeví LT+. A je jedno, zda se jedná o klasiku, nebo slim. Ale, pokud na Live nejsi a updatuješ jen z disku, klidně to udělej. CoD je Wave 7, a to znamená, že je na disku Dash 9199, tedy ne ten poslední, který zamezuje hraní nových pálenek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigelow Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 prave ze na netu jsem tedy byl jsem a ted mi to na net nepusti jen kdyz aktualizuji no a tak aktualizovat nebudu jinak dostanu ban a pockam si teda na novy LT+ (LT+ je software nebo novy typ mechaniky ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 LT+ je nový typ firmwaru pro mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Omlouvám se, ale po přečtení celého vlákna jsem v tom totálně zamotanej. Dám příklad. Mám beta verzi dashe pro Kinect. Nebudu mít připojený kabel. Stáhnu nějakou hru, která po mě bude chtít po vložení dvdčka do mechaniky update. Udělám tedy update, ale ban nedostanu? Ten se "stáhne" až po připojení kabelu a LIVE? Nebo se tedy banuje i jen z DVDčka i když mám odpojený kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toorek Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 No předně instalovat si nějaký bety, když máš flashlou mechaniku, je docela odvaha a navíc zbytečnost. A teď k tvýmu dotazu. Ta nová hra musí obsahovat novou kontrolu AP2.5, zatím se ví jenom o Fable 3. Napíše, že nejde nainstalovat, a zapíše do konzole, že jsi neprošel pirátskou kontrolou. Ban dostaneš po pokusu o připojení na live. Nové hry, které neobsahují tu kontrolu, jedou normálně i na novém dashi. Každopádně je momentálně nejlepší zůstat do vyjití nového LT firmware na starém dashi, nové hry na něm jedou v pohodě. Jen ten kinect ne. :-( Aspoň nám mezitím slevní... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Update po vložení DVD ještě chvíli nebude. Maximum, co je na discích je 9199 (Wave 7). Off-line, tedy bez Live, se nebanuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RayMan Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Děkuju všem :) za rady. A za jak dlouho bude cca ten novej LT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toorek Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Včera ten dash teprve vyšel, tak to určitě nějakou dobu potrvá. Sleduj http://www.xbox-scene.com/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grolldir Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 ban už mám od minulé velké vlby někdy kolem vydání Forzy 3, ale zajímalo by mě jestli když updatnu dash na novej kvuli kinectu nemají nějakou fičurou pošéfovaný že by na zabanovaným xku x novým dashem stejně Kinect nejel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Dost pochybuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gallic Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Tak, dá se to tak říct, ale to samé by platilo i u člověka, který Live nepoužívá z jiných důvodů, třeba nezájem, že? mas pravdu kazdej livko nepotrebuje.Janko580 se boji spis offline banu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.