banksy Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Který by jste brali vy? http://www.alza.cz/acer-aspire-one-d255-cerveny-d186326.htm nebo http://www.alza.cz/notebooky/mini-notebooky/lenovo-ideapad-s10-3-cerny-d187981.htm Dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Ja osobne bych vzal ten Lenovo. Zalezi na co ho chces. S Acerama nemam zkusenosti ale staci se tu trosku podivat.. kazdej na ne nadava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 To není vůbec pravda, že by každej na ně nadával ... ale k notebookum Acer semi zdá s trochu více vetším vybavením ale jsou to skoro stejné NB pak to zaleží na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 rozhodně: ACER Aspire ONE D255 oba netbooky jsou identicke. Jediný rozdíl je u procesoru. a zde právě vítězí ACER Aspire ONE D255, který má procesor výkonnější. Lenovo je: Intel Atom N455 s frekvencí 1,66 GHz 512 KB L2 Cache 1 jádro, 2 thready Max TDP: 6,5 W Acer je: Intel Atom N550 s frekvencí 1,5 GHz 1 MB L2 Cache 2 jádra, 4 thready Max TDP: 8,5 W Jinak je vybavení úplně stejné. Takže jasná volba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 s tímto acerem nemám zkušenosti,jinak acer mám,ale jiný(zdá se mi taková hračka(povrchově)),lenovo jsem měl v ruce s10-3s-je trošku tenčí,lehčí a vypada líp a zkušenosti super,je tam i lenovův systém quickstart(najede za pár sekund a pracuje na bázi linuxu),ale co mě zaskočilo je tlačítko,kterým restoruješ celý systém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.