spolikCZ Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 čau, dnes mi přišlo Fable 3 limitovaná edice, a když tam zadávám kód na stáhnutí bonusového obsahu, tak mi to furt píše, že mám špatný kód, už několikrát jsem ho zkontroloval a napsal znovu.... Nevíte co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kyle Reese Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Reklamace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 balda88 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Zkousel jsi to psal malyma i velkyma? Ja mel tento problem u Tiger Wood PGA Tour 11 nakonec po tretim pokusu se mi to povedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SGCZ Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 a nemuze na to mit vliv i lokace live uctu UK/US? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spolikCZ Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Děkuju za radu lidi, ale už to de, najednou to začalo jít, asi v tom měl MS zmatek jak updatovali dashboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
spolikCZ
čau, dnes mi přišlo Fable 3 limitovaná edice, a když tam zadávám kód na stáhnutí bonusového obsahu, tak mi to furt píše, že mám špatný kód, už několikrát jsem ho zkontroloval a napsal znovu.... Nevíte co s tim??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.