Trapper1468625427 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli tato hra jde hrát be kamery a jestli jde k psp připjit normalni kameru děkuji :psp::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 k psp jde připojit webkamera od pc já to tak mám a hrál jsem na tom tu druhou hru s těma zvířatama tady máš návod http://forums.qj.net/psp-development-forum/111241-update-pspwebcam-use-webcam-psp-attached-pc.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trapper1468625427 Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 jj diky,hele já na tom traileru k te hře vydím jako že tam máj nějakou kartičku potřebuju to ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ssaaww Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 jj diky,hele já na tom traileru k te hře vydím jako že tam máj nějakou kartičku potřebuju to ?? :DJj,potžebuješ.Existuje na to nějakej návod,ale nechce se mi hledat :).Použij Google. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 tady je ta kartička http://www.pspgohome.com/simulation-psp-games/201009/5251.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 už to někomu funguje? já to zkoušim ale marně :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vanour Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 take se to pokousim rozebehnout a ten mutantik porad ne a ne se obevit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 už to de delší dobu. stáhni nejnovější prometheus a nahoď ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Trapper1468625427
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli tato hra jde hrát be kamery a jestli jde k psp připjit normalni kameru děkuji :psp::roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.