KOSScz Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Dobrý den. chtěl bych se váš zeptat jestli nevýte jak mam přes program PSPdisp nastavit PSP jako druhy monitor např na sledovani filmu. díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 tak co nikdo nevi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 tam nastaveni tdas rozmeri a zapnes jenom nebo se ti to nepovedlo rozchodit? tady mas odkazy jak to rozchodit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 ok dik ted jdu do skoly tak se na to odpoledne podivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 no ku*va! vole hustý! ale prej se to seká jako prase :D,a hele jede to jenom přes wifi klíč že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Přes USB nebo WIFI, mě se to povedlo rozchodit v době, kdy jsem WIFI neměl. Skusím vyzkoušet až bude čas. A kdo tu říkal něco o sekání? Taky se mi to zezačátku sekalo, ale stačí se podívat do settings a tam už si to nastavíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 ja jsem to říkal a všichni ostatni co maji ofw 6.20 HBL R101 :D a na hbl jede jenom přes wifi protože to ještě nepodporuje pluginy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 jo,ale já sem ptám jestli to pojede i přes router,podle mě ne,podle mě to jede jenom na wifi klíč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 podlě mě taky ne. ale můžeš to skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Ano pojede to i prez router... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Ano pojede to i prez router... ja sem to skousel a vubec to nejde muzes mi pls napsat navod jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 no ja pres router zkus wifi controler a xlink a ani 1 nejelo,disp jsem nezkousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 ještě že mám ten wifi klíč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 no ku*va! mě to jede i přes router! skvělý! THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 A jak si to rozchodil přes router? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Na psp.novinky.cz je ten návod,tak sem to udělal podle něj,stáhl ten pack,nainstaloval Verzy 0.5.1 (myslim),dal do psp,v psp sem to zapnul,v pc sem tam přepl na "jenom wlan mod" a v PSP sem upravil IP co mi vylezla v PC a spustil to,jinak všechno nastavení ovládám v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 dobry. a tak ti to jede přes ten router? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.