Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

backup utility nebo data transfer ....dotaz

ganyb

Otázka

mám dotaz, kdyz zálohuji HDD pres backup utility na PS3 s fw 3.50 a tuhle zalohu budu chtit prenest na novy PS3 kde je fw 3.00, bude to bez problemu? Jde mi o to, aby mi pri prenosu z PS3 3.50, nepredelal pri restore novy PS3 3.00 na 3.50, nebo nechtel po me instalaci 3.50, jinak me nepusti dal. Nevite jak to tedy pri restore funguje? Proste chci pretahnout svoje data (hry stazene z PS store atd) na novy PS3 a doufam, ze se zachova fw 3.00 !!!!!!!!! Nebo to udelat pres data transfer naprimo z PS3 do PS3 .....nepredela mi stary PS3 fw na tom druhym ? Predem diky za odpoved.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Z PS3 do PS3 data transferem to ani nezkoušej, rovnou ti to napíše že musíš mít stejný FW. Záloha z 3.50 ti nahrát do staršího fw také nepůjde. Teoreticky můžeš spustit servisní menu a zkusit rebuild database. Nicméně nezaručuji že ti to neodrovná data na HDD. Navíc k tomu aby jsi mohl používat stažený obsah z PSN, musí být aktivován v účtu na konzoli, což bude chtít připojení na PSN a to je podmíněné nejnovějším FW.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu