Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

Odesláno

Zdravím

Už delší dobu uvažuji o koupi této konzole. Pokusím se je rozdělit a srozumitelně popsat. Pár otázek jsem si již zodpověděl sám, pomocí pročítání, ale i tak to asi nebude kompletní a mám v tom trochu chaos

1) Jak je to s připojením k PSN (pokud se to tak jmenuje). Konzoli připojím pomocí LAN kabelu (nebo i wifi?) Připojím se k službě a můžu stahovat? Je potřeba ke stažení něco platit, nebo jsou i nějaké plné hry zdarma, nebo free jsou jen dema?

2) Uvažuji o koupi Move Packu. Jak je to s touhle "vychytávkou". Pokud si koupím "Start Pack" dostanu jen nabíječku, a jeden ovladač, nebo to má ovladače do obou rukou? Myslím že jeden je s tou bambulkou a druhej je navigační? nejsem si jistej. Dostanu oba, nebo koupím jede a poté musím dokoupit ten "do druhé ruky" A ještě podotázečka. Dají se stáhnout hry k této "vychytávce", nebo se musí jen kupovat.

3) Co vše se ukládá na HDD. Respektive. Bude mi stačit 160GB HDD. Momentálně mám XBOX a 250 GB HDD a to je snad až zbytečné. Dají se hry také ukládat na disk, nebo se hrají pouze z "placky?" Jak velký HDD je tedy dostačující pro takové běžné hraní

4) Jak je to s hraním "po netu". Je pro to zapotřebí něco dalšího? Nebo jen vytvořím profil a hraju?

5) Mají všechny konzole (uvažuji spíše o SLIM verzi) možnost připojení kabelem HDMI <---> HDMI, nebo tato možnost je tu řešena jinak.

6) Jak je to s hlukem. Pokud máte někdo možnost porovnat. Pokud hraju na xboxu přes HDD, tak je konzole téměř nehlučná, což se ale nedá říct o hraní z DVD. Jak je to u PS3

7) jak je s komunikací během her. Dá se taky jako je to u xboxu používat headset? nebo je zde lepší skype, nebo nějaká podobná komunikace pomocí PC

možná že si ještě na něco vzpomenu.

Děkuji všem za vaše odpovědi.

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

1 - Můžeš se připojit přes lan tak i přes wifi. Dema jsou zadarmo,plný hry bejvaj trialy na playsattion plus.

3 - Mám 120 GB hardisk a krásně si sním vystačít,hry se na HD instalujou ale bejvá to od 500 mb do 3 GB +- a hrajou se z placky :)

4 - Vytvoříě profil a hraješ,některý hry maj Online pass kterej nejdřív musíš na ps store zadat abys mohl hrát online ale zatím sem to měl jen u jedný hry.

5 - Všechny maj HDMI

6 - Konzole je tichá jen mi vní občas praskaj plasty :D

7 - Používa se Headset.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu