SGCZ Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 tak trochu pro odlehceni sem davam tenhle topic. Predem upozornuju ze jsem naprosto smiren s tim ze me BAN ceka, nebrecim a brecet (nad vlastni blbosti) nebudu jen to beru z notnou davkou nadhledu a humoru o humor tu jde predevsim ;-). Piste tu jakekoliv nazory. Tak Mam Xko s flashem, s novym dashboardem, hral jsem hry jeste pred oficialnim vydanim v CR, chodim na LIVE. PS: pokud tohle cte nekdo z MS tak zavazne slibuji ze pokud nedostanu BAN budu si kupovat Gold ucet MS pointy a pokud BAN dostanu tak si nekoupim uz nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 jen otazka casu kdy na tebe prijdou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 tak trochu pro odlehceni sem davam tenhle topic. Predem upozornuju ze jsem naprosto smiren s tim ze me BAN ceka, nebrecim a brecet (nad vlastni blbosti) nebudu jen to beru z notnou davkou nadhledu a humoru o humor tu jde predevsim ;-). Piste tu jakekoliv nazory.Tak Mam Xko s flashem, s novym dashboardem, hral jsem hry jeste pred oficialnim vydanim v CR, chodim na LIVE. PS: pokud tohle cte nekdo z MS tak zavazne slibuji ze pokud nedostanu BAN budu si kupovat Gold ucet MS pointy a pokud BAN dostanu tak si nekoupim uz nic :D Pirát a ještě bude dávat ultimáta, tak myslím si něco o tom prvním bodu u tebe :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 j divim se ze uz mi u dveri nestoji MS komando, neco jako mel a urcite jeste ma CEZ drsni hosi s drsnym pristupem, jen doufam ze MS nema ud USA vlady pronajatej kousek Quantanama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymni Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 :D :D jestli jsi stejný pirát jako já, hrát hry týden před vydáním po mp tak to ti ban dají, nebude to ale hned a ms pro tebe chodit nebude neví tvou adresu musel by jsi jim poslat což budou zkoušet mailem jako že jsi byl vylosovaný atd výhry prostě spammy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 si vůl :D navíc já když měl dřív flash tak jim me jedno kolik necháváš na live :D kupoval jsem jednou za dva měsíce 4200 ms points a taky stále GOLD účet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 "Jsi z Microsoftu a jen nas tu provokujes a spehujes " U toho jsem se vážně pobavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Croft: když myslíš že je to vtip :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 ono hlavně je to o náhodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.