myschoo Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 Našiel som celkom cool aplikáciu - PSPTube Mozete si s tym prezerat videa na youtube... je to hodne rychle poviem vam, ziadne lagy Inštalácia: 1. Zoberte PSPTube zlozku zo zlozky 200over a skopírujte do GAME352 2. Otvorte psptube.cfg a najdite kolonku dev_id = "" . Do prazdnej kolonky vlozte Developer ID. Ak nemáte Dev ID, tak skuste jedno z týchto: 1- ugP3HnT7ruo 2- ysH_M2BJk8I 3. Zapnite psp a spustite z GAME. Vyberte si Wifi nastavenia a potom si vyhladajte nejake slovo na youtube a ono Vám to nájde ako v klasickom vyhladávači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 Nice, THX urco zkusim ;) hodi se do sbirky mych HB WiFi softu na karte ;) jou, ten WiFi router AP je bozii ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 funguje to celkom dobre, ale niektore videa mi nenacita o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 zrovna sem chtel o tom zalozit topic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 Loool ma podrz... pri niektorych videach my zacne pisat ze cache.googlevideo... a nejde nacitat, a ja som z nervozityzacal tukat O a vtedy to ide :D Hojas86: ale ja som superrychly 8) :wohow: ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 good myschoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 me to na cf 3,03 nefacha nefacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 No som zvedavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 Mě to nefunguje, může někdo pomoct? Zkopíruju složku ze složky 200over, otevřu psptube.cfg, vložím jedno z napsaných Dev ID, zapnu wifi, pustím a napíše mi to: Loading config file...done, initializing network.... failed, error code: 8002013A. Vůbec mi to ani wifi nastavení nenechá vybrat. Ví někdo co s tím a jak to zprovoznit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 mas nastavenu siet v Network Settings ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 tak uz mi to de.. ale z peti videi sem pustil asi jedno :( porad to pise neco s tim video.google.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 musis nastvane mackat kolecko jak pise myschoo..:D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 jak mam otevrit *.cfg ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 jak mam otevrit *.cfg ??? Notepad jsi zkoušel? Nebo klávesu F4 v nějakém rozumném file manageru? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 Notepad jsi zkoušel? Nebo klávesu F4 v nějakém rozumném file manageru? :) :thx: :thx: :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 podla logiky to das do GAME340 :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 podla logiky to das do GAME340 :roll:sry jenom jsem se chtel zeptat akorát jsi přídal můj post někomu jinému do příspěvku :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 LOL SORRY! ten avatar ma poplietol!! som myslel ze je to double post!! sorac :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 Toto nie je novinka uz davno sa dalo streamovat youtube islo to v jednom HB ale zabudol som ako sa vola :D jaaaaaj PIMPSTREAMER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 ano alet toto je rychlejsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 me to nejde pustit.....se*u na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 mas nastavenu siet v Network Settings ??? JJ síť mám nastavenou, normálně hraju multiplayery přes net atd.. V nastavení sítě to nebude. Nemáš nějaký jiný nápad? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 hmm ja mam nastaveeny Kernel na 1.50 v recovery a PSPTube v GAME352 .... mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 hele me se nekdy u videa zpoždí zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 ano.. to aj mne robi.. u vacsiny videi.. nuz je to alpha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.