Enty Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Zdravim potřeboval bych poradit...Přeinstaloval jsem si windows na notebooku MSI a ted mi to nechce najít moji Wifinu nevíte co s tim ? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 máš ovladače k síťové kartě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 To asi ne daj se nekde stahnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Na webu výrobce, stačí zadat modelovou řadu noťase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 co mas za notes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Díky moc. LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Enty
Zdravim potřeboval bych poradit...Přeinstaloval jsem si windows na notebooku MSI a ted mi to nechce najít moji Wifinu nevíte co s tim ? Díky za radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.