Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

FW

Doomes

Otázka

Ahoj..Mam psp teprve chvíli a potřeboval bych poradis s FW.Měl sem FW 5.03 a omilem sem nainstaloval 5.55.Pokud dobře čtu tak už to asi nejde přeinstalovat z5 na 5.03.Myslíte že půjdou na FW 5.55 ISO hry ? Nebo půjdou na FW 6.31 .Mám si rači nainstalovat FW 6.31.

Děkuju za pomoc. :psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Může mi už někdo vysvětlit jak NECHTĚNĚ udělat Update kterej se snad ještě 3x potvrzuje?! Asi vím, dotyčnej si spustí Update, jak lama mačká next, next, next... bez toho aby se vůbec obtěžoval přečíst co dělá a pak brečí že nemůže hrát stažený hry. Jn, za debilitu se platí.

Odkaz ke komentáři

• 0
Našel sem tam leda nějaký date june 24 2007 jestli myslite toto

to jednou (hledal jsi pod baterkou? tam to je napsany tady mas ukazku co myslim http://s2.imgupload.cz/img/139410/2qN5i/box-serial.jpg), david ma pravdu update na 6.20 fw mel by vyjit hen nekdy o Vánocich. :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud si četl [NEWS] TN HEN 6.20 co jsem psal já,tak jsi to blbě pochopil,HEN spustí HB apps (apps=aplikace - já zahrnuji hry,emulátory a aplikace do jednoho celku - apps),takže jak sem říkal i HB hry,emulátory atd z XMB (menu psp) něco jako 5.03 ChickHen bez možnosti spouštět iso - a s HB Apps půjdou spustit i některý pluginy zřejmě

Odkaz ke komentáři

• 0

jak pise FxR .... HEN co pouzivate na 5.03 je MHU to je kombinace HEN a CFWenabler .... hen co ted ma bejt bude jako hen ted ale na 6.20 ale je to jen ciste hen bez enableru (moznosti spousteni iso her) musite se modlit aby brzo vysel nejakej ISO loader nebo neco podobne ;)

a doomes ses blbec ze updatujes ;) jak psal sam sis zamknul cestu k ISO hram na nejakou dobu .... nemate se vrtat v tom co neznate

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu