James XR Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Zdravím, mám problém se stažením tohoto packu, mám US účet na livku, kód jsem zadal již asi 14 dní zpátky, měl jsem Tier 1 edici, takže by to mělo fungovat a nemůžu to DLC stáhnout. Kód jsem zkoušel zadat znovu, ale již mi to psalo, že není platný. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Hot Zone je za 800MS a Clean Sweep je zadarmo ale me se tam jeste neobjevil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Aha, díky moc, já jsem to špatně pochopil... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Nevíte, kdy se na Livku objeví DLC Clean Sweep? Na fb z oficiální stránky Medal of Honor CZ/SK měly být obě DLC ke stažení ve stejnou dobu... EDIT: Prosím o LOCK, DLC už na Xbox Live od včerejška je... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.