Frewwww Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Chtel jsem se zeptat jestli kdyz zapojim pspcko do pc zapnu media go tak jestli se mi automaticky s aktulizuje software? (nebo to pujde v tom programu deaktivuju). :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 To fakt nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ssaaww Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Mě to normálně jede a žádnej update se mi nedává..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Děkuju :):thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frewwww
Chtel jsem se zeptat jestli kdyz zapojim pspcko do pc zapnu media go tak jestli se mi automaticky s aktulizuje software? (nebo to pujde v tom programu deaktivuju). :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.