mike75 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2010 Cus decka,potrebuju poradit s trofeji They belong in a Museum-/seber vsechny poklady/ Jak zjistim co mi chybi? nebo v jaky kapitole? mate nejakou radu?dekuji. Citovat
0 Vincent_Vega Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2010 ctyri policka zustanou prazdny.zjistit se to neda ktery nemas.nejzasekovejsi je poklad na konci jak sekas Weskera(roztrelit skalu a po padu Chrise hned doleva.pak lvl 6-1 vysniperovat negrozombiky jak chtej schodt tu klec,kdyz je das klec nespadne a bude tam poklad. Citovat
0 mike75 Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 Dik za radu,jdu to zkusit Citovat
0 mike75 Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2010 Presne to mi chybelo,a nikdy by me nenapadlo ze mam strilet do skaly,dik Citovat
Otázka
mike75
Cus decka,potrebuju poradit s trofeji They belong in a Museum-/seber vsechny poklady/
Jak zjistim co mi chybi? nebo v jaky kapitole? mate nejakou radu?dekuji.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.