mike75 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Cus decka,potrebuju poradit s trofeji They belong in a Museum-/seber vsechny poklady/ Jak zjistim co mi chybi? nebo v jaky kapitole? mate nejakou radu?dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vincent_Vega Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 ctyri policka zustanou prazdny.zjistit se to neda ktery nemas.nejzasekovejsi je poklad na konci jak sekas Weskera(roztrelit skalu a po padu Chrise hned doleva.pak lvl 6-1 vysniperovat negrozombiky jak chtej schodt tu klec,kdyz je das klec nespadne a bude tam poklad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Dik za radu,jdu to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Presne to mi chybelo,a nikdy by me nenapadlo ze mam strilet do skaly,dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mike75
Cus decka,potrebuju poradit s trofeji They belong in a Museum-/seber vsechny poklady/
Jak zjistim co mi chybi? nebo v jaky kapitole? mate nejakou radu?dekuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.