Molda22 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Tak to je šílenost, rozhodně nejlepší NBA jaké kdy EA měla a oni to zruší!! Nepochopitelné. Hrál jsem demo a bylo to perfektní, ten nový systém ovládání byl úžasný. Určtitě nej basket, co jsem kdy hrál. I když moc NBA nesleduju a basket jako takový mě moc nebaví, tak NBA hry mě naopak poměrně baví. Tohle mi opravdu nejde na mozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o.smoukac Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 já myslím že 2K by letos stejně nedohnali,ale taky jsem se docela těšil až si zkusím to nový ovládání...nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 no ono se to zrušilo a vývoj dali na starost někomu jinému takže to bude ale až příští rok cca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 3, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Ja se ani nedivim , nekde je tahle hra treba oblibena , ale u nas v CR urcite ne . Soudim tak z prodeju tehle hry , a at uz jakekoliv NBA . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 A bude letos 2K? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 si děláš srandu?už před měsícem vyšla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.