amigista Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Ahoj, mam hodne originalek a chci si je nahrat na externi HDD. (mam jailbreak atd...) pres jakej program a jak?? si mam ty originalky nakopirovat na ten ext.HDD.. Interni HDD mam uz plnej. diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Backup manager, open manager, gaia manager ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vico Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Připoj disk , spusť manager a dej copy :-) jenom ještě nezapomeň že musíš mít naformátovaný isk na Fat32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanac@seznam.cz Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Měl bych dotaz jak má zformátovat disk do formátu FAT32 mám Samsung 250 Gb a ve windows mi jde jen na exfat a NTFS zkoušel jsem i nějaké programy ale ty mi většinou vždy napsali přístup odepřen nevíte někdo nějakou radu?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.