Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

US Store nechce prijmout moji kartu

bedsore

Otázka

Uz jsme prosel nekolik for a hodne prispevku, ale stale neznam odpoved. Nekdo tvrdi, ze mu nedela problemy platit ceskou kartou na americkym storu, nekdo ma zaruceny informace, ze s ceskou kartou si tam nic nekoupim, coz si tedy dost protireci. Nicmene ja patrim do skupiny tech mene stastnych, kterym to proste nejde. V ceskem storu nemam problem, koupe probehne bez problemu. Volal jsem i do banky jestli s kartou muzu platit i v zahranicnich obchodech, protoze jsem zatim krom US storu nikde na zahranicnich serverech platit nezkousel. Mam virtualni kartu od Komercky e-card visa. Muze byt problem v te karte, ze by ji amercky store neakceptoval? Pri placeni mi vzdy vyskoci hlaska "The credit cart information is not valid, please check your entries carefully", samozrejme informace o karte jsou zadany spravne, pri vyplnovani adresy zeme puvodu zmenit nelze. Muze to byt ten zadrhel? Ulice, mesto a psc na to vliv podle me asi nema, protoze adresu mam vymyslenou i u ceskeho storu a platba probehne v poradku. Muze nekdo potvrdit, ze s ceskou kartou jde platit na us storu? Pripadne poradit, kde delam chybu? Predem diky za kazdou radu ci zkusenost. Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

neni lepsi zajit do banky primo a zeptat se primo jich? Pises ze si tam volal, ale na linkach operatori bejvaj (sry jestli zde nekdo takovy je a bude to cist) streva. btw proc zadavas vymyslenou adresu ? V cisle karty sou udaje propojene s tvym uctem a tezko rict jaky pouzivaj v USA zarizeni, treba by mohl byt problem v tom... Jestli ten jejich system kontroluje tyhle veci a nese di to, tak to zamitne, coz by i znacila ta hlaska. Preci jen vime na jaky urovni je nase bankovnictvi....

Odkaz ke komentáři

• 0

Nevidim duvod kvuli tomuhle chodit do banky. Tohle je informace, ktera se da zjistit po telefonu. Jestli mi dali spravny informace, to bych nezjistil ani pri osobni navsteve. K ty adrese. Samozrejme jsem zkousel dat i moji spravnou, to ovsem k nicemu nevedlo a proc tam neuvadim spravnou? Mam za to, ze ne kazdej musi vedet kde bydlim ;). Ale jak sem psal, u cesky storu to nevadi, platba prosla i s fake adresou. Nicmene zpet k tomu americkymu. Jestli to kontroluje spravnost adresy tak pri vyplnovani se zeme neda zmenit. Ta je na pevno nastavena. A jsme zpet na zacatku. Jinak muzu uhanet nekoho dalsiho v bance, muzu tam i zajit osobne, ale zatim nemam tu jistotu ze chyba neni v tom, ze se treba ceskou kartou (pripadne tou e-kartou visa od KB) na us ps storu platit neda. Proto me zajimaj zkusenosti ne teorie. Ale i tak diky za reply.

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud máš americkou kartu tak si to můžeš zaplatit pokud ne máš smůlu... Sony totiž udělal update kde můžeš platit na store jen s příslušnou kartou státu kde jsi registrovaný takže pokud jsi dal ameriku musíš mít americkou banku.... Kup si PSN karty :)

Kamarád měl stejný problém je to slovák a má České stroe kvůli hrám atd. ( Slováci nemají plnohodnotné PSN ) a minulí týden si chtěl koupit hru ale nevzalo mu to slovenskou kartu jelikož má slovenskou banku takže si musí kupovat PSN kartu

Odkaz ke komentáři

• 0
Pokud máš americkou kartu tak si to můžeš zaplatit pokud ne máš smůlu... Sony totiž udělal update kde můžeš platit na store jen s příslušnou kartou státu kde jsi registrovaný takže pokud jsi dal ameriku musíš mít americkou banku.... Kup si PSN karty :)

Kamarád měl stejný problém je to slovák a má České stroe kvůli hrám atd. ( Slováci nemají plnohodnotné PSN ) a minulí týden si chtěl koupit hru ale nevzalo mu to slovenskou kartu jelikož má slovenskou banku takže si musí kupovat PSN kartu

Tehle odpovedi jsem se trochu bal, nicmene dekuji za vysvetleni. Poohlednu se, jak to funguje s psn kartama. Diky.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu