Dragonin Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Ahoj, zakládám toto téma částečně i jako dotaz kde tuto hru splašit, jelikož měla vyjít již včera... Je to tak??? A také jako diskuzi... Budu rád za odpověď a poté i za dojmy ze hry... Dragonin:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 ja som tuto hru presiel este pred par rokmi ked vysiel neoficialny anglicky patch na PC verziu.. uz vtedy ma ta hra dostala. odporucam kazdemu kto ma rad akcne rpg s peknym pribehom. PSP verziu som uz tiez presiel ale davnejsie (jap verziu) a je to naozaj excelentny port Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonin Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 To sice ano, ale 2. měla vyjít nová verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 o com hovoris? felghana vysla nedavno (vlastne vcera) po anglicky vdaka xseed-u, japonska verzia je uz davno vonku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.