Fish Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Mám jeden dotaz ohledně této hry na disku společně s medal of honor 2010, když si ji stáhnu do svého ps3, může si ji stáhnou další člověk do jiného ps3? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fish Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 To mi nikdoneuí odovědět? Každej druhej tu má MoH a nikdo nenapíše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 urquell Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 myslim ze nemuze, frontline je soucasti disku a jede pouze kdyz mas disk v mechanice. Od nikud se nestahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fish Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 on se nainstaluje na HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 urquell Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 frontline se nainstaluje na HDD, ale na jeho spusteni musis mit pokazdy i disk v mechanice s MoH 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fish Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 jj, to je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LucoLoss Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Myslim že to bylo i psaný v manuálu, že potřebuješ disk v PS3 ;) Každopádně jsem moc lidí co by hrálo Frontline nepotkal, buď neví že to tam je a nebo se jim nelíbí ta grafika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fish
Mám jeden dotaz ohledně této hry na disku společně s medal of honor 2010, když si ji stáhnu do svého ps3, může si ji stáhnou další člověk do jiného ps3? Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.