Fish Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 Mám jeden dotaz ohledně této hry na disku společně s medal of honor 2010, když si ji stáhnu do svého ps3, může si ji stáhnou další člověk do jiného ps3? Díky. Citovat
0 Fish Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 To mi nikdoneuí odovědět? Každej druhej tu má MoH a nikdo nenapíše? Citovat
0 urquell Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 myslim ze nemuze, frontline je soucasti disku a jede pouze kdyz mas disk v mechanice. Od nikud se nestahuje Citovat
0 Fish Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 on se nainstaluje na HDD Citovat
0 urquell Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 frontline se nainstaluje na HDD, ale na jeho spusteni musis mit pokazdy i disk v mechanice s MoH 2010 Citovat
0 LucoLoss Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2010 Myslim že to bylo i psaný v manuálu, že potřebuješ disk v PS3 ;) Každopádně jsem moc lidí co by hrálo Frontline nepotkal, buď neví že to tam je a nebo se jim nelíbí ta grafika... Citovat
Otázka
Fish
Mám jeden dotaz ohledně této hry na disku společně s medal of honor 2010, když si ji stáhnu do svého ps3, může si ji stáhnou další člověk do jiného ps3? Díky.
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.