skolacik55 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Cauko, potreboval by som poradit od niekoho kto sa vyzna v psp 3000. Mam dosku TA-090 a mam brick, tak som si zohnal dosku s fw 5,03 ale ta je TA-088 a ta mi tam nepasuje. Chcem sa spytat co treba v psp vymenit aby som tam dostal tu dosku TA088?? da sa to nejako? alebo som kupil zlu dosku a musim kupit inu??? diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 TA-088 je na PSP 200x takže bys musel sehnat minimálně ještě displej, jestli tam půjde zbytek jako WiFi, UMD mechanika, repráky... nvm, ale myslím, že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 A nebo prodej to psp na dily i tu desku a kup si nove psp kde je 5.03 a nebo přimo psp 200x s flashnutelnou deskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolacik55 Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 ja uz psp 2000 mam aj s flashnutelnou deskou. to psp 3000 som zohnal lacno, tak som ho chcel opravit a predat. len tan tipek co mi poslal tu dosku mi mal poslat na 3000 a poslal mi na psp2000. tak ju musim na tom mojom vyskusat a ked bude funkcna, tak ju predam. neviete, ci sa da na TA-088-1 spravit trvaly flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 to nvm a kde maš teda ten brick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Na TA-088v1 jde trvalý flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.