Jurdasx Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Ahoj, chtěl jsem Vás poprosit o radu. Mám PSP model 1004 flash verze 3.90 M33-3. Už mi tam nechodí novější hry. Je možné nějak provést update na vyšší verzi? Koukal jsem tu po návodech ale mám v tom trošku hokej. Nenašel by se někdo kdo by mě poradil jak na to? Předem díky za rady a pomoc. Jurdasx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Co se podívat do příslušného téma? http://console-forum.net/tema/67953-update-5-50gen-d3-xgen-updater-v5-instalace-5-50gen-d-uprava-mms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurdasx Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Moc díky , mám to :-) už to šlape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jurdasx
Ahoj,
chtěl jsem Vás poprosit o radu.
Mám PSP model 1004 flash verze 3.90 M33-3.
Už mi tam nechodí novější hry. Je možné nějak provést update na vyšší verzi?
Koukal jsem tu po návodech ale mám v tom trošku hokej.
Nenašel by se někdo kdo by mě poradil jak na to?
Předem díky za rady a pomoc.
Jurdasx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.