predator66 Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Dobrý den Koupil jsem přes aukro flashnuté psp s výše zmíněným 5.50 GEN-A (full) Jaký bych si na něj mohl nahrát cfw aby byl co nejnovější a hlavně jak?? (nejdou hry jako carbon,gta,atd...) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Jak říká jeden chytrý člověk RaZzer - Lidi chcou mejt ty nejnovější CFW,ale nevadí jim že je v nich plno bugů a chyb ale jen aby měli nejnovější,downgraduj na 5.00 m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predator66 Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 tak to já sem myslel že čím novější tím lepší. A ještě jedná dost trapná otázka. Jak mám provést downgrade? Opravdu vůbec tomu nerozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 čím novější = tím nedoladěnější no tak buď potřebuješ pandora baterii (speciální baterie) nebo to jde i přes nějakou aplikaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predator66 Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Takže přistoupíme jestli by to šlo pomící nějaké aplikace protože baterii nemám. Takže jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Jezis, co to tu FxR keca za sracky?? 5.50 GEN je v pohode a v zadnem pripade downgrade nedelej!! Jen updatni na nejnovejsi GEN - navod zde na foru nebo na psp.novinky.org . Updatem na nejnovejsi GEN-A ti pojedou vsechny hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Však má pravdu, od doby co to ma v sobě ty kody na spouštění 5.55+ her to stojí za hovno. E:// Jak říká jeden chytrý člověk RaZzer Mno tak to je hodně přehnaný, ale dík no. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predator66 Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Tak a mam velkej problém bohužel sem udělal downgrade pomocí Hellcat Recovery flasher na 5.00 m33-6 a vždy to píše chybu s koncouvkou 321 (chte to umd) Mám šanci to opravit bez pandory??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Hele skus zmáčkout SELECT a dát (pomocí šipek) UMD mode na M33:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predator66 Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Hele skus zmáčkout SELECT a dát (pomocí šipek) UMD mode na M33:? Díky moc funguje já už myslel že budu muset koupit pandoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.