marrtan Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Zdravim, neznáte nějakou hru podobné Rock Band?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 mysli msi že Rock Band je jako jediná guitarová simulace na PSP,jinak je tu ještě HB hra Guitar Star Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Přes java emulátor pro PSP se dá něco spustit např. Guitar rock tour 1,2 Guitar hero 3,4,5 atd. prostě guitar hero na mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 no a neznate nahodou djmax nebo tak nějak? protože mě rock band hodně bavi, ale nejde mi aktivovat balik novych pisnicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 no tak to nevim,jedině HB Guitar Star a pak ty java Guitar Hero - ty já pařim hodně,hlavně Rock Tour a GH 5,Guitar Star je pro mě takový divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.