Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

videjko

Markzbr

Otázka

cau vsem sem v koncich nevim jak nato proste sem si z yutube stahl videjka kratke a chtel sem si je nastrkat do psp videa sem predelal pres program format factory ktery mi primo video nastavi do formatu podporovany pspckem a delal sem to asi na 3 typy ale v pc mi to jede dobre ale muj problem je takovy ze v psp jak konci videjko a nekdo ma este neco rict na konci tak uz to nerekne proste se rozjede dalsi video jak je uz u konce toho videa a nanem ma nekdo este rict posledni slovo tak nerekne a video se zastavi a jede uz dalsi nevite co mam delat prosim poradte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ta kto nedělej v formátový továrně ale v jinym,jinak já taky konveruju v továrně a nic z toho se mi neděje,stáhni video ve formátu flv a pak ho dej do mp4 avc pro psp,nebo si stáhni lepší konverter,ale hlavně ne super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu