Booza Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Zdravím. Na PSP jsem hrál hru Patapon2 a vybyla se mi baterka. Nic zvlášního ale poté co sem PSP dal do nabíječky a zapnul ho tak se vypnul HEN . Takže jsem musel znovu dát mhupeed a poté Gen-C. Ale když dám mhupeed a potom Gen-c updater tak se aplikace spustí a napíše že se psp bude rebootovat do 5.03 gen-c a asi do 10 sekund se PSP vypne a musím nahrávat mhuspeed znovu. Prosím poraďte co s tým ... právě sem si stáhl pár novích her a chtěl bych je vyskoušet. Dneska sem vyskoušel i nabít plně baterii a nejde to. moje psp 5.03 piano black Předem díky za odpovědi k tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Listopad 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 DObrý mám to vyřešený ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deamon125 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Nebylo to nějakym pluginem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchoska Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 pokud ma MHU tak nemuze tam mit pluginy ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deamon125 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Tak jestliže ma GEN-C tak normálně může mít pluginy, a jak zapne GEN-C pozapínaj se i pluginy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.